tisdag 23 juli 2013

Presskitt

En stor förmån med bloggen är presskitt, att få ekologiska produkter hemskickade som du ändå vill ha är fantastiskt! För cirka två veckor sedan fick vi två produkter, men på grund av semester och sommarjobb har jag inte hunnit uppdatera och fick presskittet senare. Anna tester produkterna just nu och kommer självklart recensera. Tusen tack Ooh la la Health & Beauty för produkterna!

Marilou Bio Argan Multi-purpose Oil är en arganolja i kombination med sesamolja som innehåller naturliga antioxidanter och naturlig solskyddsfaktor mellan 2-4. Ekologiskt certifierad av Ecocert. Arganolja både vårdar och skyddar och innehåller dessutom hög halt av E-vitamin. Oljan är dryg, tunn och går snabbt in i huden. Jag älskar arganolja och använder det dagligen på mina slitna tesar, men den kan även användas på hud och naglar. Du kan köpa produkten på bland annat eleven.se och topformula.se för 198kr.

Avivir Aloe Vera After Sun innehåller 89% Aloe Vera som vårdar och reparerar huden efter en solig dag. Dessutom förbereder den huden för solen genom att aktivera hudens eget pigment. Detta ger en mjuk och långvarig solbränna. Produkten fick utmärkelsen årets kroppsprodukt i Danish Beauty Awards 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar