torsdag 8 maj 2014

Body Scrub

Jag älskar body scrubs! Det ger bättre cirkulation, mindre celluliter, mer lyster, gör det lättare för huden att ta upp lotion efter och får huden att må bättre. Det är viktigt att använda en naturlig och ekologisk scrub för vem vill skrubba kroppen med kemikalier? Beskrivningarna av produkterna är tagen från produkternas hemsidor. Här är mina favorit produkter.

Yves Roche
Botanical scrub 69kr
Innehåll med vegetabiliskt ursprung: Pulver från aprikoskärna, agavesav, pulver från mandelkärnor och sesamolja från ekologiska odlingar, eterisk olja av saro, mangiferin från Madagaskar. 

Detox Activator scrub 79kr (mitt senaste köp)
Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: bambuextrakt, blåklintsvatten från ekologiska odlingar.

Kicks
Skin Treat Pure Natur Oils Sugar scrub 129kr (min absoluta favorit)
En skön sockerskrubb som med små runda korn peelar bort orenheter, döda hudceller och ger huden en fräsch lyster. Massera med cirklande rörelser på fuktad hud och skölj sedan noga. Innehåller skyddande olivolja, närande makadamiaolja, mjukgörande aprikoskärnolja och fuktighetsbevarande råsocker.

Skin Treat Virgin Olive Oil peeling cream 69kr
Vårda din hud genom att rengöra, exfoliera och stimulera den med denna fylliga och cremiga peeling. Sveper bort torr och trist hud samt döda hudceller och lämnar huden len och fräsch. Innehåller skyddande olivolja och exfolierande kross av kokosnötsskal. Jungfruolivolja har en lång historia som en naturlig fuktighetsbevarare och skyddar, ger näring och lämnar din hud mjuk och smidig.
KICKS Skin Treat är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Fairtrade betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna.

The Body Shop
Olive Body Scrub 195kr
Olive Body Scrub är en fuktighetsbevarande, krämbaserad mild kroppsskrubb som hjälper till att avlägsna döda hudceller och gör huden mjuk och len. Finmalda olivkärnor, riskorn och valnötsskal exfolierar huden skonsamt. Solrosolja och morotsolja fuktighetsbevarar och håller huden mjuk. Community Fair Trade-producerad ekologisk olivolja från Italien återfuktar och mjukar upp huden.

Chocomania Body Scrub 195kr (Luktar fantastiskt!)
Chocomania Body Scrub är en ljuvligt chokladdoftande kroppsskrubb som får huden att kännas mjuk och len. Den innehåller exfolierande Community Fair Trade-producerade sockerrör och mjukgörande Community Fair Trade-producerat kakaosmör, paranötsolja och sojaolja. Godis för huden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar