tisdag 24 februari 2015

Härliga sportlov!


För många har sportlovet precis börjat - hoppas ni får en härlig vecka! 

Vi hade sportlov förra veckan och har gjort massa kul! Framförallt är jag glad över att alla har varit friska. Det finns mycket att göra på hemmaplan till en relativt billig peng. Vi spenderade hela lovet hos mormor. Vi var bjudna på bröllop och passade på att stanna kvar efter det.


1000-bitars Disneypussel
Mormor fick ett 1000-bitars pussel av oss som alla ville lägga och vi hann klart bara en timme innan vi skulle åka hem. Det har roat oss alla hela veckan!

Äventyrsbad
Att testa nya simhallar är alltid roligt. Här äventyrsbadet i Avesta.


En geting
Vi tog många promenader med spark och barnen sammalde kottar och grenar som resulterade i lite pyssel. Här en geting som Maja gjorde.


Hemmagjorda konfettismällare på bröllop
Barnen gjorde konfettismällare och konfetti för att skjuta på det nygifta bröllopsparet. Det var mycket roligare att gå på bröllop då :) För att göra konfettismällare behöver man en toarulle, ballong och tejp. Knyt en ouppblåst ballong och klipp av den på mitten. Tejpa fast den halvan av ballongen med knuten på. Klipp små pappersbitar som konfetti. Häll i konfettin i pappersrullen, dra i knuten och pang! Städa...


Ägg- och glutenfria semlor
På semeltisdagen bakade vi semlor som även våra allergiker kunde äta! Fria från ägg och gluten.


Slalom i Romme


Med egen skidutrustning och matsäck blir två dagar i Romme Alpin inte speciellt dyrt. Barn under 8 år har dessutom gratis skipass.

Slalom i Romme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar