fredag 5 oktober 2012

Bli riktigt smart imorgon!

Har ni inga planer för morgondagen?

Kom till Münchenbryggeriet www.m-b.se Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm och besök Sveriges största miljömässa Eco Now http://www.econow.se/. Lördag 6 oktober. Tid: 11:00 - 17:00 Entrépris i dörr: 120 kr, Entré förköp online: 100 kr. Studerande ges rabatt, 0-10 år gratis.

För mer info http://www.econow.se/besokare-tid-plats-pris.html

Smart är höstutställningens tema. Smarta lösningar, smarta hem, smarta produkter, osv. De smartaste produkterna får en helt egen sal. Är du riktigt smart så förbokar du din biljett redan nu så får du både rabattrad entré och är med och tävlar om fina priser. Bla prisbelönade energidisplayen Eliq som hjälper dig få bättre koll på din energiförbrukning. 

Det övergripande syftet med arrangemanget är att bidra till och påskynda en hållbar utveckling och framtid. För att åstadkomma detta har ett projektet vuxit fram sedan lanseringen 2009 och utvecklats till företaget Eco Now AB.

Visionen med Eco Now bygger på att det behövs en samlad guide för att underlätta inköp och kännedom om de bästa miljöalternativen, där man samtidigt också hittar och de senaste nyheterna på den miljödriva marknaden både avseende samhällsinformation och på produkt nivå.
Att denna plattform är tillgänglig för alla är vår utgångspunkt.

En spännande mässa fylld till bredden gällande hållbart och ekologiskt eller vad sägs om naturlig skönhet, framtidens smaker, hållbar inredning, giftri loungemiljö, elbilar och mycket mycket mer. Idag, fredag är mässan i Münchenbryggeriet öppen för branschen Men imorgon är det för privatpersoner.

Vi kanske ses på årets ekohändelse!  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar