söndag 9 september 2012

Lyckad lördag

Oj, vilket intensivt men roligt dygn vi hade som en familj på åtta. Nästan som familjen annorlunda. Kan vara bra att testa på någon gång. Mycket kärlek men väldigt intensivt och stojigt var det för oss i alla fall. Men eftersom alla hade en kompis så var det lite bråk mellan syskonen. Ettåringarna kramades och pussades, fyraåringarna lekte prinsessor och skola, sjuåringarna spelade fotboll och spel.

Alla barnen somnade med ett leende och vaknade med ett leende. Så roligt. Det trodde jag inte riktigt. Men de var alla väl förberedda på övernattningen som var planerad sedan länge. Och de fick ju dessutom göra allt de hade önskat plus att vi överraskade dem med paketletning. Barnen hade även med sig cakepops som deras faster hade gjort. Hur fina och goda som helst!



 

 

 
 
Jag har inte receptet på just dessa. Men ska absolut fråga efter det. Det finns många receptförslag om man söker på cakepops. Ett som jag täntke prova någon gång är detta http://www.tartdecor.se/tartinspiration-1/cakepoprecept.html 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar