torsdag 6 september 2012

Testat nya ekologiska hudvårdsprodukter från Marilou BIO


I veckan lanserades två nya produkter från Marilou BIO och Miljön och vardagen fick ett presskitt för att få testa dessa ekologiska nyheter i deras ekologiska hudvårdsserie.

En helt ny kroppspeeling för ung och känslig hud samt en uppfräschande och återfuktande ögongel.

Marilou BIOs produkter finnas att köpa i Kicks-butiker runt om i landet. Ni kan även beställa på deras hemsida. Health & Beauty Ooh la la marknadsför produkterna och för att veta mer surfa in på oohlala.nu

Body Scrub
Marilou BIO Body Scrub Skonsam kroppspeeling för hela kroppen innehåller fina slipkorn av aprikos och tranbärsfrön som avlägsnar döda hudceller och orenheter från huden. Kombinationen av ingredienser som aloe vera och solrosfröolja förbättrar hudens struktur med sina mjukgörande och vårdande egenskaper. Huden blir mjuk, sammetslen och får en förnyad lyster.

Volym: 100 ml
89 kr


Miljön och vardagen tycker:
Det märks att body scruben är specialtillverkad för ung och känslig hud. Vi gillar den fräscha och fruktiga doften. Den funkar på känslig hud och vi tycker det är tillräckligt riv i den för att kännas effektiv kroppspeeling. Massera in krämen med
cirkelformade rörelse 1-2 gånger i veckan på fuktig hud.
Ökar blodcirkulationen och cellförnyelsen.

Marilou BIO Ögonkontur Gel Roll-on Ögonkontur Gel Roll-on
En mild och lätt svalkande gel för den känsliga huden runt ögat. Innehåller en blandning av lugnande aloe vera, vallmo och marina extrakt som vitaliserar och fräschar upp huden runt ögonen med omedelbart resultat. Den mineralrika algen karragen (Chondrus Crispus) återfuktar huden, ger den bättre spänst och elasticitet vilket leder till att trötthetstecken såsom mörka ringar och påsar reduceras.
Volym: 10 ml
129 kr

Miljön och vardagen tycker:
Vi gillar verkligen den svalkande effekten tack vare den lilla metallkulan. Den känns inte geleig och kladdig men något blöt. Ingen stark doft som irriterar utan en mild och fräsch lockande doft.

Marilou BIO är ekologisk, fräsch hudvård till minipris!
Marilou BIO är ett franskt hudvårdsmärke som har förenklat livet för dig som vill använda ekologisk hudvård. Enkla och söta förpackningar, inga tillsatta ingredienser som parabener, mineraloljor eller syntetiska doft- eller färgämnen. Varje produkt har tagits fram av utvalda vegetabiliska och eteriska oljor beroende på vilken egenskap och effekt man vill uppnå. I Marilou BIO serien hittar du produkter för ansikte och kropp som är energigivande, fuktighetsbevarande och mjukgörande. Att de dessutom är snälla mot naturen ger extra plus i kanten.


Vi har tidigare bloggat om presskittet och Marilou BIOs ekologiska hudvårdsserie.
http://miljonochvardagen.blogspot.se/2012/08/presskitt-marilou-bio.html
http://miljonochvardagen.blogspot.se/2012/05/ekologisk-hudvard.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar