fredag 27 juli 2012

Tävling: Vinn Eco Cosmetics Läppbalsam

Skydda läpparna i solen med ekologiskt läppbalsam från Eco Cosmetics. Var med i månadens tävling så kan det bli ditt.

För att vara med och tävla, lämna en kommentar i kommentarfältet varför just du borde vinna tillsammans med ett miljötips. Tävlingen pågår tills nästa fredag. Lycka till!


5 kommentarer:

  1. Jag vill vinna för att det känns lyxigt med ett eko läppbalsam. Perfekt för mina torra läppar samtidigt som man inte får i sig onödiga ämnen.
    Mitt miljötips: Njut av säsongsmat, billigt och bra för miljön. Skriv ut och häng upp ett säsongsschema.

    SvaraRadera
  2. Det är alltid kul att vinna tävlingar! Speciellt ecoprodukter ;) Miljötips är att investera i solpaneler till huset/sommarstugan. Det går att vinna mer energi än man tror.

    SvaraRadera
  3. Jag gillar att vara med på tävlingar.Mitt miljöbidrag är att jag numera bara köper EKO mjölk :)

    SvaraRadera
  4. Bra blogg! Byt ut alla basvaror i skafferiet såsom socker, vetemjöl osv.. till ekologiska. Bra investering! Kul med tävlingar och ett läppbalsam är alltid bra att ha.

    SvaraRadera
  5. Jag är någorlunda ny inom jag-bryr-mig-om-miljön-området och har därför inte testat på så mycket, speciellt inte eco-balsam.
    Nu på sommaren ser jag många som köper bär och visst har jag också gjort det, men förutom det vill jag rekommendera självplock! Självplockade jordgubbar (det kostar visserligen) och blåbär är inte bara billigare, godaste som finns, men också miljövänliga. Inga plastförpackningar, minskade transportutsläpp. Prima!

    SvaraRadera