tisdag 17 april 2012

Ny mejeriprodukt

Arla Kesella kvarg citrus, ny smak kommer vecka 19 med cirkapriset 14kr. Mejeriprodukten är tillverkad av naturell kvarg som smaksatts med naturliga råvaror och har en fetthalt på 7,5 procent. Arla Köket Kesella kvarg finns sedan tidigare i tre smaksatta varianter, hallon, rabarber och vanilj, samt som naturell i två olika fetthalter, 10 respektive 1 procent.

Jag älskar kvarg! Perfekt efter träning, istället för snacks, rik på protein och krämigt god trots den låga kalori halten. Kvarg är en produkt som blir allt populärare på marknaden. Kesella passar även bra till bakning och matlagning. Knepet till saftiga lussebullar är kesella naturell.

Kesella kvarg citrus innehåller små bitar citrus och är otroligt krämig. Smaken är väldigt lik den franska yoghurten La fermière i citrussmak som du kan köpa på Cajsa Warg. Kvarg citrus och La fermière yoghurt har ungefär samma fetthalt. Yoghurten har 7-8 procent. Citrus smaken är bra balanserad och väldigt god. Kesella citrus kommer bli en hit i sommar, över förväntan. Nyttig och bra pris. Köp den vecka 19!

Cajsa Warg är förövrigt en underbar butik! De har många franska produkter, lunchresturang, fik och goda praliner. Tycker man om mat och "riktiga" produkter, dvs. inte light produkter, är Cajsa Warg bäst! Här hittar du butiken på nätet: http://www.cajsawarg.se/
Du kan även läsa välskrivna recensioner om mejeriproduker, bla. franska yoghurtar, på http://www.mejeriprodukt.se/

1 kommentar:

  1. Hej!
    Cajsa Warg är trevliga och roliga butiker att vara och handla i - och tack för länkning!

    mejeriprodukt.se

    SvaraRadera